Gastronomie
Hotel Ski - Žďár nad Sázavou
Kuchyně žďárského hotelu nabízí každý den krajové české speciality, ale i speciality mezinárodní kuchyně. V letní sezoně je možnost připravit jídla na venkovním lávovém grilu, opékat sele nebo připravit jiné lahůdky na rožni. Hotel nabízí a zajišťuje veškeré gastronomické akce (rauty, bankety, cocktaily, zahradní párty, brunche) pro větší skupiny, velké firmy a podniky.
Více o Hotelu Ski
Hotel Skalský Dvůr - Bystřice nad Perštejnem
Nekuřácká jídelna - 130 míst u stolu
Celodenní stravování je zajištěno v nekuřácké jídelně.
Snídaně:
formou švédských stolů
výběrem ze snídaňového lístku
Obědy a večeře:
výběrem z jídelního lístku
výběrem z několika menu (kongresová a skupinová turistika, týdenní rekreační pobyty v období letních prázdnin)
formou bufetu – kongresová a skupinová turistika
Slavnostní příležitosti:
rauty
slavnostní hostiny
grilovací párty na terasách s nádherným výhledem na Skalský rybník a okolní přírodu
Denní bar – 72 míst
Slouží hostům v průběhu celého dne k příjemnému posezení s výhledem do zimní zahrady i okolní přírody. K dispozici je celkem 60 míst u stolů a 12 míst kavárenské posezení v pohodlných křesílkách.
Více o Hotelu Skalský Dvůr
Více nabídek z gastronomie v kraji Vysočina